mandag 19. mars 2012

De forskjellige typer sjekkesider som eksisterer på nett

Når du surfer på nett, er det mange forskjellige måter å finne en flørt på nettet. Fra gammelt av, var det helt simple sider som match.com det du la ut informasjon om deg selv, så kunne andre se bildene av deg. Andre lignende sider er også c-date.com og adult friendfinder. Konseptet er det samme bortsett fra at adult friendfinder har fokus på mer sex enn det å bli bedre kjent på de andre nivåene.

I de senere årene har også andre nettsider blusset opp som en slags potensiell sjekkeside. Du har hotornot.com som er en nettside som gir andre folk muligheten til å gi deg en karakter for hvor pen/ sexy de syns du er. Her har du også muligheten til å prate med de andre og derfor også ha muligheten til å finne en flørt rundt om i hele verden. Det er mange andre slike sider som har hermet etter i ettertid også, blant annet i Norge. En av de er deiligst.no



Nå har dating kommet inn i spillverdenen


Sjekkespill er den nye trenden! Red light center er et spill hvor du lager deg en karakter i ev virtuell verden og spiller som om det skulle være i virkeligheten. Her kan du gå på nattklubb og møte andre online spillere, dra hjem til de og ha sex, møtes på gata, i butikken... Dette dir den beskjedne muligheten til å kontakte andre mennesker verden rundt og uttrykke seg selv som ønskelig uten frykt for å få avslørt din identitet.
Du kan selvfølgelig også avtale med den andre spilleren om å møte opp på videokamera om du ikke er redd for å vise din identitet.

Dette spillet kan du laste ned en gratis versjon av slik at du kan få en viss forståelse på hvordan det fungerer. Last ned her!!!

Ønsker du en mer omfattende sider rundt emnet, kan du jo besøke:
 http://www.squidoo.com/bli-kjent-med-thai-damer
http://www.squidoo.com/sjekketriks-for-menn-og-kvinner
http://www.squidoo.com/gratis-nettdating

Til slutt syns vi det er viktig å påpeke en nettside som har full fokus på nett dating og sjekkesider. Der får du gode tips til hvordan man sjekker opp en person, gode sjekketriks og mye innen både norske og utenlandske gratis dating sider. Vi anbefaler at du prøver ut siden her: >>Sjekkesider<<

Er du fortsatt på leting etter sjekkesider fra den infoen du har fått her, skal du lete lenge for å finne det du søker etter..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar